Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2011 - Hradec Králové
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen
Jaká je výše a způsob úhrady účastnického poplatku?

Výše účastnického poplatku je odstupňována podle data jeho zaplacení. Je to proto, abychom vás motivovali k co nejrychlejší registraci a měli tak dostatečně dopředu přehled o objemu účastníků, pro které je potřeba zajistit kde co a čím dříve budeme zajišťovat, tím méně komplikací může nastat.

550,- Kč (cca 23,- EUR)..........zaplacení do 30.září 2011

650,- Kč (cca 27,- EUR)..........zaplacení do 31.října 2011

750,- Kč (cca 31,20 EUR)..........zaplacení po 1.listopadu 2011 a na místě

Účastnický poplatek zasílejte na č. účtu 2800169663/2010 u FIO banky, jako variabilní symbol uvádějte vaše ID. V případě placení více účastnických poplatků najednou použijte „registrační formulář pro organizace“, který najdete v sekci „REGISTRACE“.
Mohu se zúčastnit jen jeden nebo dva dny?

Ano, počítáme i s možností účasti na jeden nebo dva dny. V takovém případě platíte jednorázový poplatek za každý den účasti. Je ovšem nutné se standardně zaregistrovat a objednat si stravu a vybrat program jen pro vámi vybraný den/dny.

200,- Kč……….poplatek za jednodenní účast

Účastnický poplatek zasílejte na č. účtu 2800169663/2010 u FIO banky, jako variabilní symbol uvádějte vaše ID.
Platby ze Slovenska

Vzhledem k tomu, že účet, na který se platí účastnické poplatky, je veden u FIO banky, je pro účastníky ze Slovenska poplatek za platbu na náš účet stejný jako ostatní platby po Slovensku.

Číslo účtu je 2800169663/8330 pro vklady z kterékoliv slovenské banky.

Citace instrukcí FIO banky pro platební styk SR-ČR :

Příchozí bezhotovostní platba v EUR ze Slovenska

· Pokud budete chtít bezplatně přijmout bezhotovostní platbu v měně EUR ze Slovenska, odesilateli předejte své číslo účtu v základním formátu a kód banky uveďte 8330.

· Odesilateli sdělte, aby platbu zadal jako vnitrostátní převod.

· V případě, že jsou peněžní prostředky zaslány na účet vedený v CZK, Fio banka provede automaticky konverzi prostředků aktuálním kurzem ČSOB (devizy – nákup).

· Výše uvedené je možné využít pouze v případě, že je na straně odesilatele slovenská banka.

V žádném případě není možné realizovat převod s bankovním kódem 8330 z jiné země světa, resp. z banky v jiné zemi světa než je Slovensko.

Hromadné platby, proformafaktury, účetní doklady
Pokud budete potřebovat proformafakturu, fakturu, nebo jiný účetní doklad, případně máte nějaký jiný dotaz ohledně financí a účetnictví můžete se obracet na našeho "cifršpióna" :) Ivanu Vejvodovou na mail: vejvodova.pionyr@seznam.cz.
Od kolika let se mohu zúčastnit?
Standardně je účast na CVVZ možná od 18-ti let výše. Nicméně, umožňujeme účast i mladším zájemcům, ale pouze pod záštitou Garanta. Podrobné informace naleznete v sekci „Co je CVVZ“.
Mohu se zúčastnit jako lektor?
Máte-li námět na zajímavý program a chuť podělit se o své nápady a zkušenosti s ostatními účastníky, napište programovému náčelníkovi Pepovi Solárovi na email stručný popis vámi nabízeného programu. Pepa vás obratem zkontaktuje a domluvíte se na dalších podrobnostech.
Mohu nějak pomoci s přípravou a realizací akce?
Ano, a váš zájem s radostí uvítáme. Na akci tohoto rozsahu je potřeba spousta dobrovolníků, kteří pomohou s přípravou a hlavně realizací celé akce. Chcete-li nám tedy pomoci, kontaktujte Libora Baláčka, který má na starosti personál CVVZ na info@cvvz.cz , kde nezapomeňte uvést své kontaktní údaje.
Je možnost prezentovat naši organizaci a jak?
Ano, v areálu CVVZ bude vyčleněn prostor pro prezentaci organizací, spolků, oddílů apod. Nabízíme vám k dispozici stoly, židle i kartonové nástěnky. Požadavek na počet stolů a nástěnek uvádějte v registračním formuláři nebo kontaktujte Jardu Robinsona Štanderu na info@cvvz.cz nebo na tel.: 604 895 942.
 
MŠMT
Hradec Králové
Královehradecký kraj
Web provozuje Galénův nadační fond
Technická realizace, design Vergilio 2004 - 2011
TOPlist