Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2011 - Hradec Králové
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen
Vyplňte, prosím, registrační formulář pro přihlášení na CVVZ 2011.

Po správném vyplnění formuláře vám bude zaslán mail s vašimi registračními údaji a vy se budete moci přihlásit ke svému účtu na těchto stránkách.

Pokud chcete provést společnou platbu za všechny účastníky z vaší organizace, proveďte nejdříve registraci jednotlivých účastníků (uvádějte u nich IČO organizace) a následně prosím vyplňte registrační formulář pro organizace (budete potřebovat evidenční čísla jednotlivých účastníků).

Tučně označené položky jsou povinné.

Osobní údaje

Jméno: Příjmení:
Přezdívka: Datum narození:
(DD.MM.RRRR)
ID vedoucího: Účastníci mladší 18 let musí vyplnit ID svého vedoucího. Pokud je Váš vedoucí zaregistrován, můžete ID zjistit mezi přihlášenými účastníky (účastníci 2008). V opačném případě se musí nejdříve vedoucí zaregistrovat. Jeho účast na CVVZ však není nutná.
Typ účastníka: Stupeň BL:
Jídelníček, výběr stravy a ubytování je k dispozici po registraci.

Informace o organizaci

Organizace: Funkce v org.:
Oddíl, středisko: Web organizace:
IČO organizace: (povinné v případě společné platby)

Adresa

Ulice a č. p.:  
PSČ: Město:

Kontakt

Telefon: E-mail:

Potřebné zázemí pro prezentaci (počet)

Panely: Stoly:
Základ je 1 panel (velikost 1x1 m) a stůl.
Další požadavky pošlete e-mailem na info@cvvz.cz.

Přihlašovací údaje

Login:  
Heslo: Kontrola hesla:

Co je napsáno na obrázku?



Nápověda k registraci

Osobní údaje
  • Přezdívka - tu budeš nosit na visačce po celou CVVZ. A pokud přezdívku nemáš, napiš tam, jak chceš, aby Tě ostatní oslovovali. My tam sice můžeme dát Tvé křestní jméno, ale proč by tam měl být třeba Jan, když Ti říkají Honza, Honzík, Hanys, Jenda, Jeník, Jeníček nebo Janek.
  • Jsi nositelem nějakého stupně Březového lístku? Napiš nám to sem... Že nevíš o co jde? Nevadí, určitě najdeš v programech některý, kde se to dozvíš.
Informace o organizaci
  • Organizace je název celého vašeho sdružení. Např. Junák, Pionýr, Asociace TOM, ČTU, Duha, SH ČMS ..... A nesnažte se tam prosím vypsat celý váš dlouhý název ... okénko v přehledu účastníků není moc dlouhé a na vizitku se toho taky moc nevejde.
  • Oddíl, středisko - zde uveď vaši organizační složku, spíše názvem než číselným označením. Součástí názvu nemusí být vaše město nebo obec - ta se na vizitce objeví z Tvé adresy.
Adresa
  • Ulice a č.p. - pokud vaše obec nemá ulice, pak jen číslo popisné.
  • PSČ uváděj i s mezerou.
Kontakt
  • Telefon - pokud jsi ze Slovenska (nebo z jiné země mimo Česko), uveď i mezinárodní volací předvolbu.
  • E-mail - na tuto adresu Ti budou zasílány všechny informace o CVVZ, už za chvíli výpis všech zadaných nebo opravených údajů. A když nic nepřijde ... zkontroluj, jestli máš svou e-mailovou adresu dobře zadánu.
Potřebné zázemí
  • Panely a stoly - budou to kartonové čtverce 1 x 1 metr, postavené na lavici .... jako vždy na CVVZ. Na ně si můžeš vyvěsit a vyložit informace o své organizaci, o svém oddíle, pozvánky na vaše akce, atd. Máme zájem, aby na CVVZ se prezentovalo hodně účastníků (školní chodby jsou dlouhé a neútulné...) a tak se nechejte přesvědčit a přivezte údaje o své činnosti, fotky, kroniky... Jen tak se o vaší zajímavé a bohaté činnosti někdo dozví.
Přihlašovací údaje
  • LOGIN je Tvé jméno v informačním systému. Musí být unikátní, takže pokud se strefíš do nějakého už zadaného, systém Tě odmítne zaregistrovat. Musí se pak zadávat vždy stejně, jako poprvé, včetně velkých písmen.
  • HESLO je informace jen pro Tebe, bez něj nemůže Tvé údaje nikdo měnit (kromě administrátora webu), ale ani ten Tvé heslo nezná.... Takže dobře zapamatovat. Rovněž musí být zadáno přesně stejně i s velkými písmeny....
 
MŠMT
Hradec Králové
Královehradecký kraj
Web provozuje Galénův nadační fond
Technická realizace, design Vergilio 2004 - 2011
TOPlist