Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2011 - Hradec Králové
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen
5. září 2011

Základní informace o CVVZ 2011 v Hradci Králové

CO - KDY - KDE - JAK

TERMÍN: 16. – 20. listopadu 2011

 

MÍSTO KONÁNÍ: V areálu středních škol v ulici 17.listopadu v Hradci Králové MAPY.CZ

VĚKOVÝ LIMIT: Od 18-ti let. Od 15-ti let možno s Garantem.

Více informací v sekci „Co je CVVZ“

 

UBYTOVÁNÍ: Ve dvou internátech přímo v areálu CVVZ – částečně na postelích, částečně na zemi. Vlastní karimatky a spacáky nutné.

 

STRAVA: Ve velkokapacitní jídelně v areálu CVVZ od čtvrteční snídaně do nedělní snídaně. Nedělní oběd bude pouze formou balíčku. Pro středeční hladovce bude k dispozici kvalitně zásobený bufet. Po celou dobu CVVZ budou k dispozici služby bufetů a čajovny s kavárnou.

 

S SEBOU: Karimatku, spacák, přezůvky do školy, hygienické potřeby, ručník,… Oblečení a obuv dle vlastní potřeby, počasí a pomůcky u vybraných programů. Dostatek financí na nákupy u prodejců a na občerstvení. Psací potřeby, otevřenou mysl a dobrou náladu. Plus potřeby dle pokynů u jednotlivých programů.

 

KOHO A CO NECHAT DOMA: Domácí mazlíčky (děti i zvířátka), alkohol, drogy a špatnou náladu. Po dobu konání akce zákaz kouření v celém areálu CVVZ. Pro kuřáky bude vyhrazen zvláštní prostor.

 

INFORMACE PRO LEKTORY: Pokud máte zájem o lektorování, pošlete stručný popis nabízeného programu na mail : programcvvz2011@seznam.cz. Do několika dnů obdržíte vyjádření, popřípadě anotační formulář. Pokud lektor bude mít více jak čtyři programy, celou CVVZ má zdarma!

 

 

Na všechny účastníky letošní CVVZ se již nyní těší celý organizační tým.


<< zpět
 
MŠMT
Hradec Králové
Královehradecký kraj
Web provozuje Galénův nadační fond
Technická realizace, design Vergilio 2004 - 2011
TOPlist