Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2008  24.-28.10.2008 Přerov
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen
Co je garant?

Garant je člověk věku 18 a více let, který je ochotný pozvat k účasti 1-2 lidi mladší 18 let. Udělá to tak, že své ID číslo, které obdrží po svém zaregistrování se na www.cvvz.cz zapůjčí vybraným jedincům. Ti jsou při své registraci po vyplnění data narození vyzváni, aby uvedli ID garanta. Po vyplnění už je registrační systém pustí dál, dostanou vlastní ID.

Apelujeme na garanty, aby své identifikační číslo propůjčili opravdu pouze těm mladým lidem, i jejichž kvalitách jsou přesvědčeni v tom smyslu, že tito budou skutečně platnými účastníky CVVZ. Tzn. budou mít co vyměňovat, čím inspirovat, o co se dělit.

Jedno ID jednoho garanta může být použito opravdu maximálně 2x.

Proč CVVZ stojí 1000,- Kč?
Cenu jsme stanovili tak, aby při předpokládaném počtu účastníků nepřekračovala běžnou normu víkendové akce tohoto typu. Je-li akce dvakrát delší jak vloni a státní dotace je již několik let stejná, a my přesto máme maximální cenu beze slev cca dvakrát vyšší - pak je to dle nás v pořádku. A to navíc při zachování stejného servisu (tj. stravy, ubytování, MTZ ...). Připadá nám to tedy při slevách i výhodnější než vloni. Navíc lze si vybrat a přijet jen na část akce. Srovnávat můžeme i s rokem 2006, ale cenové skoky potravin. mezd, nafty za poslední dva roky opět udělaly své. A vzpomíná-li někdo na zlaté časy let dávno minulých, pak i já s nostalgií vzpomínám na rohlíky za třicetník (před revolucí), za kačku před deseti lety a kačku a půl před dvěmi lety ... Na víkendy jsme jezdili za padesát (před revolucí), za tři stovky (před deseti lety), za čtyři sta před dvěmi lety ... Ale taky jsme brali méně cca dva litry čistého (před revolucí), sedm před deseti lety a teď deset ... Mussur
Jak zaslat platbu a kdy si mohu začít volit programy?

Platbu účastnického poplatku zasílejte na číslo účtu uvedené na úvodní straně. Jako variabilní symbol uveďte své ID. Chcete-li urychlit promítnutí Vašeho zaplacení na stránkách www.cvvz.cz, zašlete na email dlazka@dlazka.cz informaci o zaplacení (datum, částka, ID).

Své programy si nově můžete vybírat už před zaplacením. Využijte k tomu záložku Program v levém sloupci hlavní stránky www.cvvz.cz. Zatím prosím nevyužívejte záložku Přihlášené programy v kategorii odkazů Vašeho konta.

Jak platit ze zahraničí?

Mezinárodní bankovní převody jsou drahé a my rozhodně nechceme, abyste utráceli zbytečně. Koho se to týká, ozvěte se nám prosím opět na uvedený email dlazka@dlazka.cz a domluvíme se na způsobu platby individuálně. Do předmětu emailu vepište: „CVVZ – Platba ze zahraničí!.

Musím se účastnit celé akce?

Ne, je možné se přihlásit výběrově jen na některé dny. Třeba sobotu a neděli, neděli a pondělí,… Samozřejmě budeme rádi, když si vyhradíte čas na akci celou.

Jak bude vypadat ubytování?

Bude se spát klasicky ve třídách na vlastních karimatkách. Máte možnost si také navolit ubytování na ubytovně, tam je ale příplatek a omezená kapacita. Chcete-li bydlet s někým pohromadě, společně se domluvte a jeden nám napište svůj požadavek na email dlazka@dlazka.cz. Do těla emailu uveďte IDs Vašich spolubydlících, do předmětu emailu vepište text: „CVVZ – ubytování – konkretizace“. Pokud by Vás bylo 20+ je možné se domluvit na třídě čistě pro Vás, je-li Vás třeba 5 nebo 10, budete pohromadě, ale nebudete sami. Jako obvykle.

Chci lektorovat. Jak nabídnout své programy?

Máš-li nápad na zajímavý kurz, který by mohl ostatním přispět v jejich práci s dětmi a mládeží, ať už v podobě nové hry, zkušeností, nápadů, inspirace,… pošli ve dvou, třech větách informaci Wendy Hluzinové na adresu Wwen@seznam.cz a brzy dostaneš vyjádření, zda je Tvůj program možné zapojit plus následující pokyny.

 
Web provozuje OS Kadet Třebíč
Technická realizace, design Tajfun Digital 2004 - 2007
TOPlist