Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2005 18.-20.11.2005 Třebíč
CVVZ.CZ
 
17. listopadu 2005

Za pár hodin...

Do zahájení CVVZky zbývají hodiny... Podaří se nám návrat ke kořenům?

Snad se nám návrat ke kořenům podaří... Je to ale především o atmosféře a vzájemném pocitu kamaradství. A to nezáleží jen na nás... Během příprav jsme se snažili myslet na spoustu detailů a maličkostí, které by vám vyloudily úsměv na tváři, pohodu v srdíčku a vůbec dobrý pocit. Některé jste už měli možnost poznat - třeba vizitky pro každého účastníka, na jiné budete přicházet postupně při příjezdu i během celé akce. Myslím tedy, že se opravdu máte na co těšit.

Celá řada věcí se však bude a musí spoléhat na vaši vstířicnost, pochopení a dobrou náladu. Věřím proto, že se na CVVZku sjede správná patra lidiček, kterým jde o totéž - něco nového se dozvědět a předat si zkušenosti o práci v oddílech a klubech a při činosti s dětmi vůbec.

Snad se nám podaří nezapomenout na Mikinovu větu z loňska, která se pro mě a pro Jíťu stala jakýmsi heslem: "Nevyplňujeme volný čas dětí, formujeme jejich budoucnost." Na tuhle větu jsme všichni mysleli při přípravách CVVZky - to je toiž te pravý návrat ke kořenům... Snad se nám to společně povede...

Moc se na vás těšíme...

 

za štáb - Tatanka


<< zpět
 
Web provozuje OS Kadet Třebíč
Technická realizace, design Tajfun Digital 2004 - 2005
TOPlist